Under 10 i handicap

2017 startede meget godt med flere sejre i herreklubben og et hurtigt fald i handicap. Jeg kom ret hurtigt under 10 i handicap og jeg kender et par stykker som må betale med en god bøf på Mash – det ser jeg frem til. Jeg venter stadigvæk på at de kommer under deres mål 🙂

I sommerperioden gik det lidt op og ned men så gik turen til Himmerland hvor søndagens runde på Backtee blev til 41 point med en forni i banens par. På bagni havde jeg et udfald på hul 11 hvor jeg brugte 9 slag pga. et flæk og en tabt bold til følge. Samlet set en runde i 79 slag som er 6 over banens par (73) – total nice endnu engang at gå under 80 slag. Jeg nåede lige at snog mig op på en førsteplads sammenlagt for weekenden 🙂

Nu hedder mit handicap 8,5 – nice 🙂

Discussion Area - Leave a Comment
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>